De Fotograaf

Welkom!

Ik ben Ronald van 't Hul 

Mijn motto: Als je niet kijkt zie je niks!

 

Sinds 2004 woon ik in Zeeland, een prachtige provincie met veel mooie dorpjes een mooie natuur en natuurlijk een schitterende kust. Ik ben sinds 2015 bezig met fotografie eerst met de Iphone maar uiteindelijk ben ik in 2016 overgestapt naar een spiegelrefexcamera. Sindsdien steek ik heel veel tijd in fotografie.Ik ben vooral zomers lang buiten om de mooie provincie in beeld te brengen. Deze foto`s deel ik dagelijks op alle social media kanalen en ook op Pixz een beeldbank voor Zeeland. Via Pixz ben ik benaderd door de VVV in Oostkapelle en daar hangt mijn foto in het inspiratiepunt op een wand (zie foto). Als hobby fotograaf heb ik al best wat toffe dingen mogen doen en ik hoop dat er nog veel mooie dingen gaan volgen.

Ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan rustig verder op mijn website.

Heb je vragen of opmerkingen, laat een berichtje achter.